Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Polar (1)

I en periode hvor der har været stor usikkerhed omkring om Cabby fortsætter eller de lukker, kunne det være en god ide at køre en tur til Campingparken i Herning, som har et pænt udvalg i nye og brugte helårsvogne.
Firmaet kan bl.a. tilbyde helt nye 2016 Polar campingvogne, begge i størrelse 560 i henholdsvis en model med fransk seng og en med enkeltsenge.
Begge har en egenvægt på omkring 1350 kg og en totalvægt på 1700 kg. Vognene er den kendte svenske topstandard med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme som de har leveret de sidste mange år i en kvalitet som vi kender fra Kabe og Cabby. Yderligere information hos Campingparken i Herning. www.campingparken.dk

Polar (2)

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk