Annonce:
Campstuff
NORDKAPP
Tornby Strand
D-DAG
Annonce:
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Østsjællands Camping Center
Tornby Strand
HinshøjCaravan728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
UnionLido
D-DAG

Polar (1)

I en periode hvor der har været stor usikkerhed omkring om Cabby fortsætter eller de lukker, kunne det være en god ide at køre en tur til Campingparken i Herning, som har et pænt udvalg i nye og brugte helårsvogne.
Firmaet kan bl.a. tilbyde helt nye 2016 Polar campingvogne, begge i størrelse 560 i henholdsvis en model med fransk seng og en med enkeltsenge.
Begge har en egenvægt på omkring 1350 kg og en totalvægt på 1700 kg. Vognene er den kendte svenske topstandard med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme som de har leveret de sidste mange år i en kvalitet som vi kender fra Kabe og Cabby. Yderligere information hos Campingparken i Herning. www.campingparken.dk

Polar (2)