Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center

Peer Neslein fortæller:
Der er noget helt speciel over en lille campingvogn når man føler sig hjemme i den i det øjeblik man træder ind i den. Den fornemmelse fik jeg først gang jeg trådte ind i denne Weinsberg 390 på en udstilling i Udlandet.
På en måde synes jeg det er forkert at sige den er lille da indretningen jo indeholder det du har brug for med dobbeltsengen på tværs i forenden. Køkken og garderobe midt i vognen og siddegruppe i det ene baghjørne samt baderum med toilet i det andet baghjørne.
Jeg føler det som om vognen skriger efter at blive hægtet på en lille økonomisk bil og komme på tur. Med sådan en vogn kan du opleve bjergveje og små byer du måske tidligere har holdt dig langt væk fra. Og sidst men absolut ikke mindst, der er plads til dit vogntog i alle båse på campingpladserne anset hvor langt mod syd du kører.

IMG_2367Peer Neslein og Weinsberg CaraOne 390 QD – en nem rejsevogn i rigtig god kvalitet til den rigtige pris med en totalvægt på 1.000 kg. Vognen er i øvrigt udstyret med GFK glasfibertag som klarer haglvejr.

 

IMG_2460Myggenetdør og en ekstra klap så du kan forlænge køkkenbordet er praktiske detaljer.

 

IMG_2436Her er ekstra klappen slået op og det må da siges at være en flot bordplads i en lille rejsevogn. I baggrunden ser du dobbeltsengen på tværs (196×136 cm).

 

IMG_24233 gasblus som er placeret så de efterlader god plads på køkkenbordet.

 

IMG_2453Den hyggelige siddegruppe i venstre baghjørne af vognen har indirekte lys på hylden med overskabene samt 2 læsespot. Hertil kommer lys i loftet. Siddegruppen kan omdannes til en seng i målene 200×117/96 cm som giver plads til en voksen eller 2 børn.
Når man sidder i siddegruppen fornemmer man at det er en vogn i god kvalitet, bygget af erfarne producenter, nemlig Knaus Tabbert fabrikken.

 

IMG_2444Her ser du siddegruppen fra køkkenet med døren til toilet/bruserum til venstre. Vinduerne i siddegruppen giver et godt udsyn.

 

IMG_2446Bemærk belysningen i loftet, taglugen og adgangen til Toilet/bruserum hvor du ser det standardmonterede bruseforhæng.

 

IMG_2428Bruseforhænget kører på en skinne i yderkanten af rummet og mødes i hjørnet over håndvasken, hvor håndbruserem kan tages op og placeres i en speciel holder ved loftet, der hvor bruseforhænget mødes. Hvis du har taget bad i en campingvogn, ved du at dette er lavet på den rigtige måde.

 

IMG_2440Hovedgærdet i dobbeltsengen som har 2 læsespot, selv om du kun kan se den ene på billedet. Beklædte vinterryglæn som er lune at ligge op ad.

 

IMG_2477Dobbeltsengen har 2 selvstændige madrasser og der er adgang til magasinet gennem den yderste der kan åbnes. Der er også adgang gennem serviceklappen i forteltsiden. Her ser du hvordan vandslangerne til koldt og varmt vand er fastgjort i holdere og trukket langs med slangen fra blæservarmen i overkanten af magasinerne. Det ser man ofte kun på langt dyrere campingvogne.

 

IMG_2479Varmeslangen der fører fra varmeovnen og til siddegruppen er pakket ind i ekstra isolering da varmeslangen her er for varm til vandslangerne. Der er tænkt over tingene. Dejligt.

 

IMG_2469Vandtanken står i magasinet under dobbeltsengen.

 

IMG_2375Alting har en ende. En campingvogn har to. Nu er denne tur ikke færdig endnu, da jeg er på vej mod Møns klint som altid er en stor oplevelse.
Konklusionen på min erfaring med denne Weinsberg CaraOne 390 QD er en yderst positiv oplevelse. Sådan en vogn kunne jeg godt bruge når jeg lige skulle til møder i Jylland og overnatte en dag eller to. Bilen jeg har trukket den med er en Opel Corsa 1,3 og det har været et rigtig godt samarbejde som har passet rigtig godt sammen. Hvis jeg kobler den lille Weinsberg efter min Toyota Land Cruiser skal jeg have et skilt på instrumentbrædtet der minder om at jeg har en campingvogn på krogen, så jeg ikke glemmer det og kører op i et parkeringshus.

Glæd dig til i morgen hvor turen går til Møns Klint på min tur til Sydhavsøerne.

På gensyn
Rasmus & Peer Neslein
Campingferie.dk

Tekst & Fotos: Peer Neslein

 

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk