Campingferie.dk
 
Odsherreds Zoo
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 2. juli 2016 Online: 935 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Efter fugtig vinter - Rusten angriber i forårsmånederne (19-03-2016)
Pressemeddelelse.:

Med den usædvanlige fugtige vinter i år er der ekstra god grund til at sikre sig, at bilen er rigtigt rustbeskyttet til det danske klima. Med vinterens salt og fugt i mente skal man være ekstra opmærksom på aggressive rustangreb i forårsmånederne. Vitale sikkerhedsmæssige dele kræver rustbeskyttelse.

- Med milde temperaturer og derved også stigende luftfugtighed over det meste af vinteren, er vejsalten for alvor aggressiv i forårsmånederne og kan derfor forårsage alvorlige rustskader på din bil. Derfor er foråret en god tid at få efterset bilen og evt. rustbeskyttet, forklarer Mogens Vestergaard Hansen, der er teknisk chef hos Dinitrol.

Mogens Vestergaard Hansen understreger, at hvis bilen er rustbeskyttet forsvarligt og rustbeskyttelsen er intakt, så gør salt og fugt ikke skade. Men han anbefaler altid bilejere at få bilens undervogn undersøgt oven på vinteren. Er rustbeskyttelsen ældre end 2-3 år, så har bilen brug for en ny behandling.

Rustbeskyttelse giver en sikrere bil
Det fugtige danske klima gør, at alle biler i Danmark ruster. Allerede i bilens første leveår gnaver rusten i hulrum, på vognbunden, ved samlinger og de mekaniske dele. Salt og forurening forstærker rustdannelsen, derfor skal biler beskyttes, så snart de lander på den danske asfalt.

- En løbende rustbeskyttelse sikrer ikke kun bilens pladedele og vognbund mod rust. Det sikrer også en række vitale, sikkerhedsmæssige dele som eksempelvis bremserør, hjulophæng, styreforbindelser, benzinrør mm., forklarer Mogens Vestergaard Hansen.

Nye biler skal også rustbeskyttes
Danmark har et af de mest korrosive klimaer i hele verden, hvilket bl.a. betyder, at der er fugt i bilens hulrum 80 procent af året.

Derfor anbefaler både Teknologisk Institut, FDM og Dinitrol at rustbeskytte biler fra helt nye - allerhelst i de første måneder af bilens levetid. Det er bedre at forebygge rust end at stoppe begyndende rust. Alle biler kan tåle at blive rustbeskyttet.

30 års garanti i Danmark
Flere af de specialiserede og godkendte rustbeskyttelsescentre giver i dag op til 30 års garanti mod rust. Bl.a. giver Dinitrol 30 års rustgaranti på biler, der er under 12 måneder gamle. For biler, der er mellem 13-36 måneder gamle, kan bilister opnå 20 års garanti mod rust.

- Vi har gennem en lang årrække udviklet produkter og metoder til det danske marked, hvor rust angriber biler ekstremt aggressivt på grund af klimaet. Vores produkter og behandlingsmetoder er i dag af en sådan kvalitet, at det er muligt for os at give 30 års garanti mod rust, forklarer Mogens Vestergaard Hansen.

Se mere her.: www.dinitrol.dk

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS