Campingferie.dk
 
Adria
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 27. juni 2016 Online: 744 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Ferie for Alle 2016 - del 6 – Forår i campingbranchen (29-02-2016)
Foråret er startet smukt på campingområdet allerede, hvor familier i alle aldre besøgte udstillerne på Ferie for Alle. Foto: Tony Brøchner.
Pressemeddelelse
Foråret er for længst startet i campingbranchen, der mærkede optimisme på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning. Det gælder både, når det kommer til nye campister og vintercamping.


Smilene var brede rigtigt mange steder i campinghallerne, da indsatsen på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning blev evalueret. Ikke alene var antallet af besøgene på standene stort med i alt 61.885 gæster, men de var også kommet for at handle.

- Det har som altid været dejligt at være med her i Herning, hvor der kommer så mange gode og glade mennesker, der virkelig vil campinglivet. I år har købelysten været markant, og vi må sige, at det er helt specielt, at folk vil handle så meget. Det har været en klar tendens her hos os, forklarer adm. direktør hos Isabella, Morten Kjeldsen, der understøttes af den danske importør af Hobby og Fendt Campingvogne, Ib Langkjær.

- Vi er meget fortrøstningsfulde i forhold til fremtiden efter dette års Ferie for Alle, og det er helt vildt vigtigt for os at være med her. Her har vi chancen for at præsentere vores produkter for nye kunder, der ikke nødvendigvis er campister, og der er mange, som bliver positivt overraskede over, hvordan camping ser ud i vore dage. Det er fantastisk at være med et sted, hvor tingene fungerer med sådan en service, siger Ib Langkjær.
Foto: Heine Laursen, Campingferie.dk

Vintercamping viser dedikationen
Det var ikke kun i hallerne, at der var godt besøgt. Også på den efterhånden traditionsrige vintercampingplads var stemningen god, og det tager man hos DCU som et tegn på den positive stemning, der kendetegner campingområdet.

- Det er simpelthen megaflot med 1.698 gæster i 788 vogne, og det viser bare, at campisterne er så dedikerede, og at de virkelig vil bakke op om tingene, når der er nogen, som laver ting for dem. Det er fedt, at Ferie for Alle har skabt den her tradition, der er kommet for at blive, og vi er helt klart optimister. Kriseårene ligger bag os, og vi kan igen se børnefamilierne vise sig - selv inden for autocamper-området, hvor der ellers altid bliver sagt, at det kun er folk på 50+. Alle aktørerne heroppe kommer med gode tilbagemeldingerne og det ser spændende ud med en række nye tiltag i et år, hvor DCU også fejrer 90 år, konstaterer DCU, der kan se frem til, at Camping i 2017 følger efter USA som partner.

Årets Autocamper blev Bürstner Ixeo it 680 G (billedet) og Årets Campingvogn blev Knaus Südwind 580 QS Silver Selcetion.

Ferie for Alle afholdes i dagene 24.-26. februar i 2017.

I morgen fortsætter vi beretningerne fra Ferie For Alle 2016.
Red.

Læs afsnit 6 her: campingferie.dk

Læs afsnit 4 her: campingferie.dk

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS