Campingferie.dk
 
Isabella konkurrence
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 30. juni 2016 Online: 1094 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Ferie for Alle 2016 - del 4 – Dethleffs i Hollandsk design (28-02-2016)
Jan des Bouvrie, hollandsk mest berømte møbel- og indretningsarkitekt, har sammen med Dethleffs og Isabella designet en specialudgave af en Dethleffs c’trend 475 FR til det hollandske marked. Det er lykkedes at skaffe én model til Danmark, og den kan du se på Ferie For Alle. Forteltet er dog ikke med. Både campingvogn og fortelt kan kendes på de vandrette striber.
Jan des Bouvrie fortæller selv at designet er minimalistisk, kraftfuld og rent. Alle tekstiler og møbeldele er i sort og hvid. Han fortæller at både vogn og fortelt giver ham en behagelig og hjemlig følelse. Her ser du rundsiddegruppe og køkken. Bemærk at der kun er rullegardiner for vinduerne.
Selv om soveværelset ser lige så minimalistisk ud, så er der alligevel blevet plads til en dørbeklædning i form af et sort/hvidt fyrtårn. Der kommer kun én model til Danmark, så er du på udsigt efter noget unikt, så har du chancen nu. Hvis den altså ikke er solgt når du læser denne tekst.
I forrige afsnit viste vi den store Imperial 1000. En af udstillingens andre store vogne er denne Dethleffs Exclusiv 760 DR, noget af det ypperste der står på Dethleffs standen. Det er ikke svært at se hvor inspirationen er kommet fra. Her er en tydelig forbindelse til fabrikkens luksuriøse autocampere.
Den læderbeklædte rundsiddegruppe med det store bord og det omfattende og varierede lys viser en hel del om hvor store krav de mest krævende campister stiller.
Det samme kan siges om det elegante soveværelse, hvor det virker som om det næsten er synd at lægge sig til at sove.
Denne lille smarte Silver Mini 270 er en af de absolut mindste campingvogne på det danske marked. Selv om den er lille på alle leder og kanter, så er det også imponerende hvor ”stor” indretningen er.
Forrest i vognen er der en rummelig rundsiddegruppe som nemt kan indrettes som en tværvendt dobbeltseng.
Når man har gået rundt i tre fire timer er det rart både at kunne prøvesidde og nye en stille stund i en af de nye Isabella campingstole.
Og vil du gerne prøve mulighederne i de forskellige madrasser og polstre fra Anntex? Så kan det nu gøres i en klassisk teaktræsstol fra den gang da internettet ikke var opfundet.
Eftermiddagskaffe med lagkage og lun kakao. Det ser hyggeligt ud på billedet som er taget på Hobby og Fendt standen. Men sådan er det desværre ikke i virkeligheden. Det er nemlig lavet i plast. Men derfor kan man da godt lege at det smager godt.
Lad os slutte denne artikel af med tre forskellige udgaver af de populære kassevognscampere. Den første er denne Chausson Twist V697 Exclusive inkl. en Style-, VIP-Pakke.
Denne udgave er derudover taget hjem med dette smarte alternative polster.
Bagerst er den 636 cm lange camper er der to enkeltsenge som giver optimal sovekomfort. Chausson sælges af Dancamper i Horsens.
Næste camper er den 599 cm lange Karmann Davis 590 Edition som sælges af Autocamp i Låsby. Edition betyder et omfattende standardudstyr.
Her ser du siddegruppen der har lyst betræk med mørke kontraststykker.
I soveafsnittet er der en tværvendt dobbeltseng med rummelige overskabe i begge sider.
Sidste Camper er denne Weinsberg CaraBus 601 K, som forhandles af PB Autocamper i Allingåbro. K’et henviser til soveværelsets indretning.
Forrest finder du igen et siddegruppe med betræk i to farver. Totallængden i CaraBus 601 er 599 cm.
Og i bagenden af finder du to tværvendte dobbeltsenge over hinanden. En løsning som er velegnet hvis der er fire med på autocampertur.

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Læs afsnit 5 her: campingferie.dk

Læs afsnit 3 her: campingferie.dk

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS