Campingferie.dk
 
Isabella konkurrence
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 28. juni 2016 Online: 729 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Kabe Hacienda 880 B-TDL – Den ultimative campingvogn? (18-02-2016)
Velkommen til en tur ind i den øverste del af campingvognsverdenen. Dagens campingvogn er på mange måder ekstrem. Det har den været siden den første model blev præsenteret i 2005 for 11 år siden. Hov, havde vi glemt et jubilæum? Skidt med det, det er den nye model det drejer sig om. Prisen er ekstrem – godt 600.000 + evt. ekstra udstyr. Størrelsen er også ekstrem – 820 cm i indvendig længde, eller 19,3 kvadratmeter (vælg selv). Den fylder meget på campingpladsen og kræver en stor bil. Men når det så er nævnt, så får du en mobil treværelses fritidsbolig som på de fleste områder er i absolut særklasse.
Lad os starte denne gennemgang med den store rundsiddegruppe forrest i vognen. Den tværgående sofa er 225 cm lang og de langsgående 161 og 136 cm lange. Bordet er tilsvarende stort så de mange siddepladser kan udnyttes. Her er lys til enhver lejlighed også i dagtimerne gennem de tre store vinduer. Der er 8 forskellige betræk at vælge imellem. Her ser du den sorte lædervariant Boston.
Og her ser du rundsiddegruppen med den lyse lædervariant Malaga. De resterende varianter er i lyse og mørke tekstiler. Læg også mærke til de lækre nakkestøtter. Hele vognen er designet på mere end 50 års erfaring på at bygge helårsegnede vogne til det skandinaviske klima. Det betyder at når du købet en ny Kabe, så behøver du kun at købe gasflasker og pakke campingvogn, så kan du tage på camping hele året.
Indgangsdøren fås i flere varianter, her i udgaven med vindue. Køkkenblokken er rummelig og med masser af plads til mad og køkkenudstyr.
Der er TV-hylde med ophæng, skab, og et garderobeskab i halv højde med indbygget lys ved siden af indgangsdøren. Ved siden af står det store køleskab på 190 l inkl. 35 liter fryser.
Den smarte vægplade med indbygget lys og køkkenvindue er nem at holde rent. Der er låsemulighed for alle skuffer under køkkenbordet og mulighed for at lukke af ind mod børneværelset.
I børneværelset er der køjer i dørsiden og siddegruppe med opredningsmulighed overfor. Her er selvfølgelig centralvarme med dobbelte temperaturfølere og vandbåret gulvvarme med shuntsystem som kan regulere/tilpasse individuelle forhold.
Køjerne har individuelle nattegardiner og fast stige og sengehest. Her er gode muligheder for privatliv og lege i huler.
I soveværelset er der fransk seng med et madrasmål på 196 x 140 cm.
Overfor er der en skabsvæg tre klædeskabe og et lavt skab under vinduet siden af døren til badeværelset.
I badeværelset er der god plads foran både toilet, håndvask og brusekabine.
Mellem brusekabinen og væggen ind til soveværelset er der et smalt klædeskab med hylder. Der er også skabsplads bag spejlet og på væggen hen forbi toilettet. Den viste model er én af kandidaterne til Årets Campingvogn på Ferie for Alle 2016. Men det er ikke den eneste Hacienda 880 model. Der finde fem forskellige modeller som alle kan tilpasses individuelle behov.

Læs og se mere Kabe Hacienda på: www.kabe.se

Kabe på Facebook: www.facebook.com

Tekst og foto: J.P. Rasmussen

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS