Campingferie.dk
 
Bije Tryghedsbanner
 Autocampere  Campingnyt  Finansiering  Hvad sker hvor  Test  Videoklip
 Biler  Campingpladser  Forhandlere  Rejseinspiration  Udstilling/Messer  Vintercamping
 Camping i TV  Campingvogne  Fortelte  Telte/Teltvogne  Udstyr/Tilbehør  Vogne til salg
Opdateret: 25. juni 2016 Online: 1049 brugere
Forsiden
Loading
De seneste nyheder
Nyheder i kategorier
Autocampere
Biler
Campingforhandlere
Campingpladser
Campingvogne
Camping i TV
Diverse
Ferienyt
Fortelte
Rejsebeskrivelser
Tilbehør
Teltvogne
Udstillinger

Knaus har rygende travlt: Tre messer på fem uger (10-02-2016)
Procamp fortæller i en pressemeddelelse
Messesæsonen står for døren, og Knaus deltager i alle tre danske vintermesser.
Besøget på Ferie-Fritid 2016 i Odense, hvor alle de fire Südwind Silver Selection kampagnemodeller blev fremvist af Kais Caravan fra Ejby er gennemført.

I weekenden 12.-14. februar går det så løs på Camping 2016 Aalborg
Her deltager Knaus traditionen tro med de tre nordjyske forhandlere. I Aalborg kan du opleve et bredt udvalg af Knaus programmet, og du kan se både Sport, Südwind og Exclusive modeller. Årets store nyhed, Knaus Sport & Fun vil også kunne nærstuderes, da den bliver sejlet ind fra en messe i Finland.
Knaus Autocampere
Ud over Hjørring Camping & Fritid, Løgstør Caravan og Jysk Caravan som er de tre Nordjyske caravanforhandlere af Knaus, kan du også se et flot udpluk af Knaus autocampere ved PB Scandi-Mobil fra Allingåbro. Her vil den nye Knaus SUN i liner nok trække en del opmærksomhed.
Årets finale står som altid i messecenter Herning på ”Ferie For Alle”. Her er der som altid rig mulighed for at få en snak med din lokale forhandler, og udvalget af vogne er i år endnu større end sidste år. Specielt er der satset stort på Südwind Silver Selection serien, som uden tvivl vil trække meget opmærksomhed. Den er af flere blevet kaldt den flotteste Südwind nogensinde, og den rammer plet med både pris og udstyr. Kik blandt andet forbi Südwind Silver Selection 580 QS som er nomineret til årets familievogn.

Også i Herning kan du finde et stort udvalg af Knaus autocampere. Og Peter Borup fra PB Scandi-Mobil er klar til at sørge for at I får den bedste vejledning.

Vi vil glæde os til jeres besøg på en af vores stande, både til en fremvisning og en snak om camping. Procamp, den danske agent for Knaus, kan du også møde.

Se mere om Knaus på www.knaus.dk
og følg os på Facebook: Alle os med Knaus (https://www.facebook.com)

Om campingferie.dk | info@campingferie.dk | Bank: 5301-0432915 | CVR.nr. 34486379 | 1996-2016 © Neslein Media ApS