I forbindelse med Peer Nesleins Jubilæumstur kører og tester han en ny Caravelair Artica 455 (2018 model). Vognen er en ideel rejsevogn pga af størrelse, udstyr, vægt og indretning. Peer fortæller om den nye model i filmen.

Yderligere information om vognen på www.campingagenten.dk

Der kommer flere videobrev i den kommende tid med bl.a. et nyt Kampa Luftfortelt, en kirke på en klippe samt andre spændende filmklip fra Gardasøen og området omkring det populære feriemål.

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk