default logo

Afgiftsnedsættelse på autocampere på vej

23. september 2017

Så skete det endelig – Politikerne er nu blevet enige om en afgiftsnedsættelse på nye autocampere. Hvis det går efter planen, så bliver afgiften på autocampere sat ned til 45 %. Klik her og læs DanCampers nyhedsorientering om den kommende afgiftsnedsættelse.

Seneste: Klik her og læs hele aftalen (inkl. faktaark) på Finansministeriets hjemmeside.

Fra lystbåd til autocamper
Mange autocamperejere har prøvet turen fra de våde til de asfalterede landeveje, også Anette og Jens-Erik fra DanCamper.
Klik her og se deres billeder fra rejsen.

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk