img_5574

Så er vi for 8 år i træk ved den skønne campingplads “Campingplaz am Rhein” hvor vi er klar til at gennemføre dette års Rhinen i Flammer.

Vi glæder os naturligvis til at se alle vores deltagere som dukker op i løbet af dagen, og så skal vi tilbringe et par dejlge dage sammen her ved bredden af Rhinen og et stenkast fra den ligeså skønne by Rüdesheim.

img_5532

Pladsen ligger lige ned til Rhinen, og flere af pladserne har udsigt direkte. Ellers er der ikke lang til et sted hvor man kan sidde og følge med i trafikken der foregår på Rhinen.

img_5538

Her er vi ved stien der løber lige udenfor campingpladsen og den går direkte ind til Rüdesheim. Vi har været heldige med det flotte solskindsvej og skal lige ind og smugkigge på byen inden vi skal være guider for vores gæster.

img_5553

Rüdesheim er en skøn gammel by der oser af hygge, her er rigtig mange små hyggelige spisesteder og beværtninger, og selv her midt på formiddagen er der mange mennesker.

img_5558

De mange spisesteder er ikke besøgt endnu, men det vare ikke længe før de er fyldt. Om aftenen kan det godt være svært at finde et sted og få plads.

img_5559

De gamle bygninger er meget flotte og har en masse detaljer man selvfølgelig kun ser om dagen. De mange skilte der hænger ud fra bygningerne er belyst og rigtig flotte om aftenen.

img_5563

Udover de mange souvenirs forretninger der alle udbyder en masse med byens navn på, ja så er der også en del forretninger med specialiteter. En af specialiteterne er de berømte kukure og her kan man få dem i alle størrelser og udsmykninger, og alle med forskellige kuk kuk signaler.

img_5582

Vi skal gøre klar til at modtage vores gæster, og de får alle en lille gave som vi har med fra vores sponsorer. Derudover får man deltagerbevis og biletter til båden vi skal med på lørdag.

img_5585

Der er mange gode ting i kurven som er fra DCT, Din Bilpartner i Vejle, Jepotech og lidt fra Campingferie.dk

img_5586

Deltagerbevises er så vi kan kende hinanden når vi er oppe i byen og selvfølgelig når vi skal på den store sejltur på lørdag. Så er det jo også lettere at lære hinanden at kende når vi ved at vi er sammen.

img_5590

Vi er vært ved en lille forfriskning ved vores informationsmøde, så vi har fået dækket op på bedste camping maner.

img_5596

Så holdes der informationsmøde om turen, og vi får alle sammen hilst på hinanden og snakken løber ivrigt. Vi svare på spørgsmål og orientere om de næste dages forløb.

img_5601

Så er det op til restauranten hvor vi skal spise aftensmad, restauranten ligger i Rüdesheim på det gamle torv.

img_5611

Vi får alle sammen en tre rettes menu og der var både øl og vin, så stemningen var rigtig god i den sommervarme aften midt i september.

img_5624

Efter den gode mad er der masser af muligheder for en drink og lidt god musik inden sengen kalder. I morgen er der nye oplevelser der venter, og vi skal starte vores dag med en lille togtur med Winzerexpressen.

Så kig med i næste afsnit.

Vi ses

Peer & Mads
Winerdrengene

 

Annonce:

Efterlad din kommentar