Peer og Mads åbner dagens arrangement
Velkommen på Sommerkaravanen 2017. Det er i år 13′ gang den rullende campingudstilling ruller gennem Danmark. Når ugen er omme har vi besøgt 7 forskellige pladser i hele Danmark. Traditionen tro er det Peer og Mads som står for dagens sceneshow. Her er de i gang med introduktionen.

Og igen i 2017 er det Musikdirektør Flemming Werge som sørger for de musikalske lækkerier.

Dagens første tilbud er dette elektriske løbehjul som kan købes hos Jepotech. I år kan du få det på sommerkaravanen for 2.000 kr.
Det kan køre fire timer på en opladning, fås i farverne sort, blå, grå og orange. Løbehjulet kan bruges af alle som er fyldt 16, og opefter.

Besøger du Sommerkaravanen kan du også se nærmere på den Subaru Levorg med permanent firehjulstræk. Subaru har bygget biler med firehjulstræk siden 1972, så der er indbygget masser af erfaring fra de forskellige modeller.

Når du har den rigtige bil, så er du tættere på en ny campingvogn. I år kan de se den helt nye Caravelair Artica 455, en helt ny serie som er en af de store 2018 nyheder fra den franske producent.

Ny bil og campingvogn? Så skal du også have ordentligt fortelt. Det kunne være dette Ventura Pascal 390 “luft-fortelt,” som nu også fås de flotte Antracit farver.

Det kunne også det flotter og praktiske Kampa Classic Air 380 Expert fortelt som er syet i velfungerende Akryl tekstiler.

Har du både en Jumpstarter Powerbank og et luftfortelt, kan du på Sommerkaravanen få en velfungerende pumpe for kun 198,- kr som kan pumpe luftteltet op. Pumpen passer til jumpstarterne model nr., 12, 14, 17 og 21 A.

Lækkert lys i forteltet? På Campers stand fandt vi bl.a. denne smarte Wecamp Quasar bordlampe som kan stå på bordet. Den koster kun 159,- kr. Den findes også som en loftlampe der har en mere kugleformet facon.

Jette Kristiansen, teamleder hos Tupperware, viser her en lille del af de mange nye hjælpemidler til køkkenet.

Martin fra Sørens Camping i Herning fortæller at denne nye, smarte og praktiske, sammenklappelig sofa fra DCT, hurtigt er blevet populær.

Per fra Tuxer er med igen. Og selv om vinden har rykker godt i tøjstativerne i dag, så kan man altid finde et godt tilbud på det meste fritidstøj. Og på Sommerkaravanen er det populært.

På førstedagen kunne du købe, pølser, øl og vand tilberedt og serveret af den lokale FDF spejdertrop.

I år kan du besøge to klubber på Sommerkaravanen. Den er Danske Dethleffs Klub, som i Tornby bl.a. blev præsenteret af Terkel og Dianne. De har deres Dethleffs Camper med på turen. I vinters var den, kun ekstraudstyret med elektrisk gulvvarme, med på en tur til Vintermarkedet i Jokkmokk. En tur der blev gennemført uden problemer.

Kabe Club Danmark er med igen. I Tornby var det Hanne Hjermitslev som kunne fortælle om klubben, dens aktiviteter og glæden ved at campere i en af de populære Kabe campingvogne.

Tornby Strand Camping er meget populær når turen går til det Nordjyske. Både blandt campister i campingvogn, autocamper, telte og de forskellige hytter. Efter en dag langs det store Vesterhav er det rart at kunne krybe i ly på den trygge campingplads.

Når du besøger Tornby Strand Camping er det Tove og Morten Jensen du møder i receptionen. Her er de fanget i et roligt øjeblik.
Klik her og besøg Tornby Strand Camping hjemmeside.

Glem ikke børnene. På Sommerkaravanen er der hver dag sjov og Show med Happy Einar klokken 15. Og bagefter kan alle børn få lavet et af de mange fantasifulde ballondyr han er kendt for. Bare stil op i køen.

Og midt i de hele dukker Trampe op. Alle børn er glade for den søde elefant Trampe, som bor på Tornby Strand Camping.

Og så er det konkurrencetid. Hver dag er der konkurrence om en række præmier udloddet af de forskellige udstillere. Her er det lige før dagens trækning starter.

Her ser du dagens første vinder, “en af de lokale” fastliggere.

Og her er der en vinder som ikke kunne komme hurtigt nok hjem med den nye polo.

I dag havde vi besøg af en hel del tyske campister. Her får en af dem en samling CD-er med Flemming Werge med hjem.

Selvfølgelig skal der også lidt gevinster med hjem til Norge.

Og så er det dagens sidste vinder. I morgen drager vi sydpå igen og stopper hos Auning Camping på Djursland.
På Gensyn
Sommerkaravanen 2017
© Campingferie.dk
Tekst og foto
J-P. Rasmussen

Annonce:

Efterlad din kommentar