default logo

Spar 139.715,- på PJ Caravans sidste 4 vogne.

10. oktober 2016

fire-vogne

Hvor meget vil du spare?

Slutsalget af campingvogne fra PJ Caravan i Roskilde er i gang. Der er nu kun 4 vogne tilbage, men alle fire er gode bud på en ”ny” kvalitetscampingvogn.

Først til mølle gælder også dette slutsalg, men lige nu kan du stadig vælge mellem en Hobby Excellent 495 UFe og spare 24.950,-, en Hymer Nova Light 470 og spare 39.865,- En Dethleffs Beduin 545 DB og spare 34,950,- og sidst men ikke mindst en LMC Dominant 510 RD med en besparelse på 39,950,- Alle vogne kan tempo 100 godkendes incl. nye dæk til en fast pris på kun kr. 2800,-

Køb ikke ”ny” campingvogn uden først at have kigget forbi. Oktober byder også på op til 70% besparelser på de resterende varer. PJ Caravan ligger stadig på Københavnsvej 277 og der er åbent hverdage 10 – 17, lørdag og søndag LUKKET.

Se også her.: www.pjcaravan.dk

Relateret Artikler

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk